יקב ז'ק קפסוטו

under__title-line

אחרי 32 שנה כמסעדן ז'אק קפסוטו פתח מיזם חדש בגליל כמגדל ומייצר יין מסוגים ים תיכוניים. בשנות השמונים, ז'אק קפסוטו, אמו ושני אחיו הצעירים, עמדו כשבילי דרך כאשר הם החליטו לפתוח את מסעדתם "Capsouto Frères" בטרייבקה כשעדיין לא הייתה ידועה ועדיין תעשייתית. אחרי שלושה עשורים שבילו בראש הביסטרו הצרפתי הקלאסי הזה, ז'אק קפסוטו החליט לעלות לצד השני של הגדר. בכל שנותיו כמסעדן הוא לימד את עצמו על יינות והיה הקונה של המסעדה; עכשיו הוא הפך לספק. כעת יצר קו חדש של יינות כשרים מישראל, שם החליט להשקיע את חייו בשלב הבא בחייו.

כשתגיעו לגיל 18 נשמח לשבת עמכם על כוס יין

לפני שנרים יחד לחיים,

האם אתם בני 18 או יותר?

0
הסל שלך
  • No products in the cart.
whats__up
whats__up